skip to Main Content
Consumentenpost krijgt een digitale concurrent

Aangetekend Mailen kan PostNL miljoenen kosten

De digitale postbode bezorgt niet alleen voor bedrijven, maar ook voor consumenten en eenpitters. Daarom hebben wij nu onze consumentenoplossing gelanceerd. Wat PostNL biedt in de fysieke wereld, regelen wij digitaal. Maar dan zonder de hoge kosten, het gedoe en de lange wachttijden. Daarmee zijn wij als postbedrijf van de toekomst er voor iedereen die wel eens iets belangrijks wil versturen.

Gedoe en slechte controle

Elk jaar stuurt PostNL naar schatting zo’n 18 miljoen aangetekende postzendingen, waarvan ongeveer een derde voor particulieren. Dat zijn circa 6 miljoen mensen die moeten printen en fysiek naar een postkantoor moeten reizen om daar (niet Corona proof) in de rij te gaan staan. Bovendien wordt voor ruim 9 euro per stuk niet gecontroleerd wie de afzender was, wat de inhoud van de envelop is geweest en krijg je pas na een dag of 14 een terugkoppeling of de zending goed is afgeleverd..

Digitale oplossing, vrij van gedoe

Aangetekend B.V. levert nu een digitale variant voor particulieren en zzp’ers. Het werkt supersimpel: Klik via de website op de knop ‘verstuur direct’, stel je mail met bijlage op zoals je gewend bent reken af en identificeer jezelf en klaar. Je hoeft geen uitgebreide formulieren in te vullen of een zoveelste account met wachtwoord aan te maken, binnen een minuut kan het verstuurd zijn! Voor 2,50 euro per aangetekende mail, ongeacht het aantal pagina’s, zonder gedoe! Philip Voogt: ‘Als digitale postbode worden wij al dagelijks actief en met succes ingezet door hele diverse organisaties. Denk daarbij aan banken, verzekeringsmaatschappijen maar ook klanten zoals Jumbo Supermarkten, Independer, Leaseplan etc. De stap naar de consumentenmarkt is voor ons dan ook een hele logische. Zeker in de huidige tijd kun je iemand niet meer vragen om in de rij te gaan staat om wat belangrijks te versturen.’

Juridisch dichtgetimmerd

Aangetekend B.V., die al 10 jaar gespecialiseerd is heeft het allerhoogste stempeltje dat je kan halen op gebied van betrouwbaarheid en veiligheid, de Europese kwalificatie als Trust Service Provider. De Identificatie van de gebruiker vindt, in samenwerking met Rabobank Identity Service, plaats via iDIN, de veilige en vertrouwde inlogmethode van je eigen bank. Zo weet je zeker dat aan de juridische waarborg wordt voldaan. Juridisch heeft ICTRecht, de oplossing geaudit en goed bevonden. Al met al zit het juridisch wel goed.

Lekker lui op de bank

Natuurlijk is er ook een mobiele variant van Aangetekend Mailen voorhanden. Dan kun je iets aangetekend versturen terwijl je lekker lui op de bank ligt. En valt midden in het proces je internetverbinding uit of is je batterij leeg? Geen probleem, binnen 24 uur kun je terugkeren om het proces af te maken. Behalve je huurcontract, huuropzegging, opzegging van je sportschool- of internetabonnement, bezwaarschriften, betaalherinneringen en andere belangrijke documenten die goed beveiligd moeten zijn, zou je bijna ook je gewone post met Aangetekend Mailen willen versturen.

Uitproberen?

Benieuwd of het echt zo eenvoudig werkt? Ga naar onze homepage, klik op ‘Verstuur direct’ en probeer het eens uit!

Download onze brochure

  Certificeringen

       

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top