skip to Main Content

Aangetekend Mailen ®

Gemakkelijk beveiligd & zeker
uw documenten versturen.

Van kast naar cloud. Van mens naar machine. En van post naar mail. De wereld om u heen digitaliseert. Om bij de tijd te blijven, moet uw organisatie meebewegen. Wij helpen u bij deze innovatieslag. Met de dienst van een elektronisch aangetekende brief is beveiligd en geeft garanties over zijn verzending en ontvangst, evenals over de inhoud van het bericht. Als zeker en veilig, efficiënt en gemakkelijk te integreren in bestaande processen

Probeer het direct

Efficiënt

Documenten printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen, met Aangetekend Mailen is het verleden tijd: u verstuurt belangrijke documenten met een druk op de knop. Het is zelfs mogelijk om de dienst in bestaande processen te integreren, zoals de automatische verzending van facturen, aktes of polissen. Een efficiencyslag waarmee u direct kosten bespaart.

Zeker

Onze Aangetekende Mails bieden zekerheid conform EU-verordening eIDAS artikel 43. Als onafhankelijke derde legt de software vast Wie, Wat op Welk moment met Wie communiceert. Belangrijk, vooral bij correspondentie rondom een conflict. Door ontvangst en acceptatie te registeren, kunt u aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om een document ter kennisgeving aan te bieden.

Veilig

Security is essentieel voor de dienst en niet alleen om de juridische waarde te verkrijgen maar in toenemende mate om de privacy van berichten en documenten te waarborgen. De balans tussen de mate van veiligheid enerzijds en de gebruiksvriendelijkheid anderzijds is daarin een belangrijke afweging.

Implementatie

Met een minimale impact op de huidige IT omgeving kan de software van Aangetekend Mailen eenvoudig worden geïntegreerd. Of het nu gaat om een integratie in de mailclient of vanuit een workflow zowel het versturen als het bijhouden van de terugkoppeling sluit volledig aan op uw proces.

Hoe het werkt

Probeer het nu

Probeer het gratis uit en ontdek zelf het gemak.

Probeer nu

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Direct contact
+32 2 641 12 00

Meer weten?

Hoe werkt het?

Het versturen van een aangetekende mail is heel eenvoudig: we integreren de functie in de systemen die u binnen uw organisatie gebruikt. Hierdoor kunt u gemakkelijk overstappen. En dat ook nog eens tegen lagere kosten.

Lees meer

Veilig en met zekerheid uw documenten versturen

Back To Top
×Close search
Search