skip to Main Content

Digitale Handtekening

Verkoopcontract of arbeidsovereenkomst, de digitale handtekening is geschikt voor ieder document.

Printen, ondertekenen, scannen en terugsturen? Of uw handtekening zetten met een eenvoudige druk op de knop? De Digitale Handtekening is efficiënt en gebruiksvriendelijk. Waar het proces van ondertekenen voorheen dagen of zelfs weken duurde, bent u nu in een handomdraai klaar.

Probeer het direct

Efficiënt

Voor iedereen. Met de Digitale Handtekening maakt u het niet alleen de ontvanger, maar ook uzelf gemakkelijk. Wanneer u het ondertekenen integreert in bestaande processen, gaat de afhandeling als vanzelf. Hierdoor verloopt het bijhouden van terugkoppelingen efficiënt en hoeft u voortaan alleen nog maar tijd te besteden aan uitzonderingen.

Hoe werkt de Digitale Handtekening?

Of het nu gaat om een hypotheekakte of een betalingsregeling, de Digitale Handtekening is geschikt voor ieder document. Bij het versturen van een aangetekende mail kunt u deze extra functie toevoegen. De Digitale Handtekening voldoet aan alle wet- en regelgeving conform eIDAS. Kortom: de Digitale Handtekening is bewezen en rechtsgeldig en heeft dezelfde waarde als een handtekening op papier.

Meer over Aangetekende Mail

Ervaar nu gratis

Ook Aangetekende Mail ontvangen? Probeer het gratis uit en ontdek zelf het gemak.

Probeer nu

Direct contact
+32 2 641 12 00

Meer weten?

Hoe werkt het?

Het versturen van een aangetekende mail is heel eenvoudig: we integreren de functie in de systemen die u binnen uw organisatie gebruikt. Hierdoor kunt u gemakkelijk overstappen. En dat ook nog eens tegen lagere kosten.

Lees meer

Veilig en met zekerheid documenten versturen

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Search