skip to Main Content

HR

human resources

Of het nu gaat om de arbeidsovereenkomst van een nieuwe medewerker, waarschuwings- of ontslagbrief, vaststellingsovereenkomst of jaaropgave, je wilt ze beveiligd en rechtsgeldig bij de medewerker afleveren. Als HR-manager kun je eenvoudig vanuit je mailprogramma belangrijke documenten ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ versturen naar de (toekomstige) medewerker en volledig grip op het verzend- en ontvangstproces houden.

Aangetekend versturen

Rechtsgeldig

Veilig Mailen

Beveiligd

Aangetekend efficient

Efficient

Aangetekende brief

Kostenbesparing

Jumbo verstuurt brieven en juridische documenten via Aangetekend Mailen, zonder tussenkomst van printer of postbode. Dat bespaart papier, geld en kostbare tijd. Binnen één dag kunnen alle juridische papieren al in orde zijn. Zo kunnen medewerkers, filiaalmanagers en HR-medewerkers het dossier direct afronden.

Lees hier het hele klantverhaal

 

Sneller en efficiënter communiceren

Diverse (grote) retailers maken actief en met succes gebruik van de Aangetekend Mailen-software om de communicatie efficiënt, beveiligd en rechtsgeldig te laten verlopen. Met de optie van de Digitale Handtekening kunnen (toekomstige) medewerkers op een eenvoudige manier vanuit hun eigen mailbox een rechtsgeldig akkoord geven op de arbeidsovereenkomst, waarna ze dezelfde dag nog van start kunnen gaan. Door een directe koppeling met HR-systemen kan in een oogopslag de status van een zending worden ingezien. Dat scheelt papier, geld, maar vooral heel veel kostbare tijd. Als HR-medewerker weet je zeker dat het hele proces is gedigitaliseerd, dat rechtsgeldigheid van de communicatie gewaarborgd is en dat je tegelijkertijd ook nog eens voldoet aan de eisen van de AVG.

Juridisch

Aangetekend Mailen is een juridisch technologiebedrijf en biedt een rechtsgeldige veilige digitale oplossing voor de verzending en het ontvangst van bedrijf kritische informatie. Wij bieden e-mailmogelijkheden met de zekerheid van aangetekend versturen en de efficiëntie van een volledig digitaal proces.

Lees meer >>

Beveiliging

Aangetekend Mailen ondergaat periodiek audits en voldoet aan strenge eisen van de Europese Unie. Dit is niet alleen om de vereiste juridische waarde te verkrijgen, maar ook om de privacy van berichten en documenten te waarborgen. Enkele van deze maatregelen hebben wij uitgelicht.

Lees meer >>

eIDAS

Met de inzet van IPEX wordt de inhoud van het document geborgd, is absoluut duidelijk wie de afzender is en wie de ontvanger en wordt elke fase van het verzend- en ontvangstproces vastgelegd. Bij de gekwalificeerde versie wordt de authenticiteit van zowel de verzender als de ontvanger zorgvuldig gecontroleerd.

QTSP Aangetekend

Als gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener (Qualified Trust Service Provider) heeft IPEX NV met de diensten Standaard Aangetekend Mailen en Gekwalificeerd Aangetekend Mailen in ieder Europees land dezelfde status als lokale postbedrijven.

 

Back To Top