skip to Main Content

Maak kennis met… Tjeerd van Zijl, onze New Business Manager

Maak kennis met… Tjeerd van Zijl, onze New Business Manager

Eind april is Tjeerd van Zijl van start gegaan als New Business Manager bij Aangetekend. Inmiddels is hij hard op weg om een autoriteit te worden op het gebied van beveiligde en rechtsgeldige mailcorrespondentie. In deze blog stelt Tjeerd zich voor.

Ondernemersgeest

Wat mij vooral aansprak toen ik de vacature bij Aangetekend voorbij zag komen, was het feit dat de baan een mooi vervolg is op wat ik in het verleden deed. In het verleden was ik verantwoordelijk voor de verkoop van documentoplossingen, dit sluit daar mooi op aan. De focus op new business past ook bij me. Ik heb een eigen bedrijf gehad, dus die ondernemersgeest is mij niet vreemd. Waar Aangetekend vandaan komt, waar ze staan en wat ze voor ogen hebben, dat sprak me aan, daar wilde ik graag onderdeel van uit maken.

Complex verhaal

Het is me nog geen moment tegengevallen. Ik heb al aardig was successen behaald in de advocatuur en ik heb al de nodige nieuwe klanten mogen verwelkomen in de voor Aangetekend bekende branches. Natuurlijk heb ik even tijd nodig om me de business eigen te maken; het verhaal van Aangetekend Mailen lijkt heel eenvoudig, maar door de geldende wet- en regelgeving kan het zo nu en dan toch best behoorlijk complex zijn. Maar het gaat me best goed af, al zeg ik het zelf.

Hét alternatief voor de fax

Onlangs werd bekend dat de fax ophoudt te bestaan. Onze dienst is hét alternatief voor de fax omdat wij als enige in Nederland gekwalificeerd zijn om elektronische aangetekende bezorging mogelijk te maken. Het is natuurlijk heel mooi om aan het succes van Aangetekend bij te mogen dragen. Ik kijk dan ook met een heel positieve blik naar de toekomst en kijk er naar uit om zo veel mogelijk advocatenkantoren en organisaties uit andere branches een oplossing te mogen bieden waar ze dagelijks profijt van hebben.

Skispringen

Als ik niet aan het werk ben, ben ik een enthousiast wintersporter. Ik ben gek op skiën en doe dat ook graag op de baan in Nederland. De mooiste baan is die in Landgraaf, het grootste indoor skidorp van Europa. Wat ik helemaal fantastisch vind, is skispringen. Daarnaast ben ik een echt mensenmens, ik zoek graag de gezelligheid op bij vrienden en familie. En bij mijn collega’s van Aangetekend natuurlijk.

Interesse?

Heb je interesse in onze dienst en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Tjeerd. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden van Aangetekend Mailen.

Download onze brochure

 

 

 

Nieuws en belangrijke artikelen

Lees ook de overige blogs en klantverhalen >>

Aangetekend Mailen onderdeel van de Dutch Legal Tech map

Blog

De Nederlandse Legal Tech Map is een soort routekaart die de meest relevante legal tech-bedrijven toont, netjes gegroepeerd naar onderwerp…

read more

De volgende stap in digitalisering van je advocatenkantoor? Zo doe je dat

Blog

Tot voor kort ontving de Rechtspraak maandelijks nog zo'n 30.000 faxen. Nu KPN stopt met de zogenaamde ISDN-infrastructuur is het…

read more

En de fax? Die werkt niet meer…

Blog

Ooit was de fax het toonbeeld van vernuft, maar na ruim een eeuw te kunnen ‘kopiëren op afstand’ komt het…

read more

Maak kennis met… Tjeerd van Zijl, onze New Business Manager

Blog

Eind april is Tjeerd van Zijl van start gegaan als New Business Manager bij Aangetekend. Inmiddels is hij hard op…

read more

‘Je suis un grand fan de la technologie, mais rien ne vaut une discussion informelle autour d’une bière’

Blog

La banque CKV est non seulement une banque hypothécaire, une caisse d'épargne et une entreprise familiale belge, mais aussi le…

read more

Zo krijg je meer grip op je openstaande facturen

Blog

Als creditmanager wil je kredietrisico’s zo veel mogelijk beperken en het werkkapitaal optimaliseren. Daarbij wil je natuurlijk verantwoord omgaan met…

read more
Back To Top