skip to Main Content

Aangetekend Mailen (art. 43.1)

Van kast naar cloud. Van mens naar machine. En van post naar mail. De wereld om u heen digitaliseert. Met Aangetekend Mailen kunt u documenten ‘Beveiligd en met Zekerheid’ versturen.

 

Lees meer

Aangetekend Mailen Plus

De dienst voor het versturen van een eIDAS gekwalificeerde Aangetekende Email. Stuur op een eenvoudige manier uw berichten met dezelfde zekerheid als dat van een fysieke aangetekende brief.

Lees meer

Digitale Handtekening

Vaak wordt correspondentie op papier verzonden omdat de ontvanger het document moet ondertekenen. Ook dit is gedigitaliseerd in Aangetekend Mailen. U krijgt daarmee een juridisch rechtsgeldige digitale handtekening retour zonder dat de ontvanger het document hoeft uit te printen. Met het gemak van het versturen van een e-mail worden documenten ondertekend met ‘Digitale Handtekening Retour’ van Aangetekend Mailen.

Lees meer

Beveiligd Mailen

Met de ingang van de AVG worden bedrijven verplicht hun privacygevoelige informatie te beschermen. Beveiligd Mailen geeft u zekerheid dat alleen de beoogde ontvanger de inhoud van de e-mail kan inzien en dat zonder de juridische ‘schil’ van Aangetekend Mailen. Ook direct verstuurd en via de vertrouwende e-mailbox, zonder moeilijk gedoe met wachtwoorden en inlogschermen.

Lees meer

Wilt u meer informatie?

Ga dan een gesprek aan met een van onze AMbassadeurs.
Wilt u weten wat we nog meer te bieden hebben? Kijk dan bij de features.

Zij maken ook gebruik van de Digitale Postbode

Back To Top
Search