skip to Main Content

Over ons

De juiste mensen, het beste product en een optimaal proces is essentieel om efficiënt en schaalbaar te zijn. Dit zijn de belangrijkste aspecten om de beste kwaliteit voor de klant te verkrijgen. Aangetekend B.V. is opgericht in april 2011 en richt zich sindsdien volledig op de (door)ontwikkeling van de dienst Aangetekend Mailen – Registered Email met een toegewijd team en de juiste partners. Vanuit Utrecht worden (internationale) partners ondersteund waarbij het streven is om een Europese dekking te hebben in 2021.

People – Product – Process

De software (SaaS) van Aangetekend Mailen – Registered Email wordt in de volgende Europese landen op de markt gebracht onder de toepasselijke vertaling:

Aangetekend BV is ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd en werkt met de doorontwikkeling van haar, in JAVA ontwikkelde, software conform de Scrum en Kanban methode gebruikmakend van tools zoals JIRA. Op deze wijze wordt de SaaS oplossing continue verrijkt en voldoet aan de allerlaatste standaarden. Samen met haar klanten werkt Aangetekend, ook wel steeds vaker genoemd als ‘Legaltech’, aan het beste product voor een optimaal proces.

IPEX

IPEX, een belangrijke speler in de verwerking van administratieve documentenstromen sloot een samenwerkingsovereenkomst met Aangetekend B.V. voor het gebruik van de technologie van de elektronisch aangetekende zending. Aangetekend B.V. is met haar innovatieve diensten uitgegroeid tot een Europese speler.

De bedrijven en sleutel partners in de keten zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken conform de allerhoogste eisen.

Awards & Certificeringen

Business Partners

Direct contact
(+32)02/641.12.00

Meer weten?

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top
×Close search
Search