skip to Main Content

Aangetekend Mailen elke keer weer een beetje gemakkelijker

Aangetekend Mailen elke keer weer een beetje gemakkelijker

Ons team zit niet stil. Ook nu staan er een aantal wijzigingen op stapel die het gebruik van Aangetekend Mailen weer een beetje gemakkelijker maken. Want Aangetekend Mailen is behalve een slimme oplossing om documenten beveiligd en rechtsgeldig te versturen en laten ondertekenen, ook heel gebruiksvriendelijk. Ronald Boer, onze productmanager, vertelt in deze blog welke ontwikkelingen er hebben plaatsgevonden en hoe dat de gebruiker gaat helpen.

Aangetekend Mailen in Microsoft Store

Sinds kort is Aangetekend Mailen ook in de Microsoft Store te vinden. Aangetekend Mailen werkt met een Outlook-plugin, die zelf of door een IT-er geïnstalleerd moet worden. Door deze in de Microsoft Store beschikbaar te maken, is er zelfs geen technische kennis meer nodig om met Aangetekend Mailen te starten. Als je werkt met Microsoft 365 en je installeert de add-in, dan is Aangetekend Mailen beschikbaar in zowel je online versie van Outlook als op de lokale versie op je PC. Behalve het gebruiksgemak is er nog een bijkomend voordeel: als je een add-in installeert vanuit de Microsoft Store, weet je zeker dat niet alleen wij de veiligheid garanderen, maar ook Microsoft. Daar hebben we een uitgebreide procedure voor moeten doorlopen.

Aangetekend Mailen zonder software

Voor klanten die een eigen Aangetekend Mailen-omgeving hebben, is het binnenkort zelfs mogelijk om rechtstreeks vanuit het dashboard een aangetekende mail te versturen. Stel een collega zit ergens zonder laptop, dan kan hij of zij eenvoudig inloggen op het dashboard en vanuit daar een aangetekende mail versturen. Ook dit kent weer een bijkomend voordeel: zo kunnen ook gebruikers met een Mac – die bekend staat om het blokkeren van plug-ins – nog gemakkelijker gebruikmaken van onze dienst.

Nieuwe dienst: verstuur zonder juridische schil met Beveiligd Mailen

Aangetekend Mailen en onze digitale handtekening zijn natuurlijk al optimaal beveiligd. Maar nu hebben we ook een nieuwe oplossing ontwikkeld die je hele mailomgeving beveiligd. We checken of de ontvangende partij op een veilige manier mail kan ontvangen. Is dat het geval, worden mails zoals gebruikelijk afgeleverd. Is dat niet het geval, dan bieden we een alternatieve veilige route aan waarbij tweefactorauthenticatie wordt toegepast, zodat de verzender zeker weet dat de bedoelde ontvanger ook de daadwerkelijke ontvanger is.

Mailviewer

Ook aan de ontvangende kant verandert er iets. Met de uitrol van onze nieuwe huisstijl, krijgt de ontvanger binnenkort ook de optie om de inhoud van de mail met één druk op de knop via een mailviewer te bekijken. Heb je bijvoorbeeld de originele Aangetekende Mail per ongeluk verwijderd, dan kan je de inhoud ervan voor een korte periode toch nog inzien of downloaden.

Nieuwsgierig?

Wil je eens verder praten over wat onze digitale postbodes voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Download onze brochure

Nieuws en belangrijke artikelen

Lees ook de overige blogs en klantverhalen >>

Aangetekend Mailen onderdeel van de Dutch Legal Tech map

Blog

De Nederlandse Legal Tech Map is een soort routekaart die de meest relevante legal tech-bedrijven toont, netjes gegroepeerd naar onderwerp…

read more

De volgende stap in digitalisering van je advocatenkantoor? Zo doe je dat

Blog

Tot voor kort ontving de Rechtspraak maandelijks nog zo'n 30.000 faxen. Nu KPN stopt met de zogenaamde ISDN-infrastructuur is het…

read more

En de fax? Die werkt niet meer…

Blog

Ooit was de fax het toonbeeld van vernuft, maar na ruim een eeuw te kunnen ‘kopiëren op afstand’ komt het…

read more

Maak kennis met… Tjeerd van Zijl, onze New Business Manager

Blog

Eind april is Tjeerd van Zijl van start gegaan als New Business Manager bij Aangetekend. Inmiddels is hij hard op…

read more

‘Je suis un grand fan de la technologie, mais rien ne vaut une discussion informelle autour d’une bière’

Blog

La banque CKV est non seulement une banque hypothécaire, une caisse d'épargne et une entreprise familiale belge, mais aussi le…

read more

Zo krijg je meer grip op je openstaande facturen

Blog

Als creditmanager wil je kredietrisico’s zo veel mogelijk beperken en het werkkapitaal optimaliseren. Daarbij wil je natuurlijk verantwoord omgaan met…

read more
Back To Top