skip to Main Content

Business Partners

De introductie van Aangetekend Mailen is vaak onderdeel van een complete digitale transformatie. We willen dit onderdeel uiteraard zo efficiënt mogelijk implementeren. Om dat te kunnen doen, werken we nauw samen met partners in zowel binnen- als buitenland.

Business
Partners

Aangetekend Mailen is een logische toevoeging aan het bestaande portfolio van de Business Partner. De dienst kan zowel stand-alone als wel geïntegreerd worden aangeboden.

Implementatie
Partners

Aangetekend Mailen is vaak onderdeel van een grotere digitale transitie en laat de integratie, adoptie en optimalisatie over aan een system integrator die de digitalisatie road-map uitvoert.

Software
Integraties

Aangetekend Mailen kan eenvoudig worden geïntegreerd in een bestaand softwarepakket. De klant heeft een totaaloplossing met de mogelijkheid voor het beveiligd en rechtsgeldig versturen.

Business partner

Ook partner worden van Aangetekend Mailen? Dat kan. Bij de samenwerking streven we altijd naar een win-winsituatie: u onderscheidt zich met onze dienst, wij zijn verzekerd van een efficiënte implementatie en de klant kan beveiligd en rechtsgeldig documenten versturen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Partner worden

Probeer nu

Ontdek het gemak van een Aangetekende Email. Probeer het gratis.

Probeer nu

Business
Partners

Implementatie
Partners

Software
Integraties

Direct contact
+32 2 641 12 00

Meer weten?

    Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

    Back To Top
    Search