Aangetekend Mailen - Partners

“Laten we onze krachten bundelen”

Doe waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij zoeken de juiste business partners om de dienst breed en internationaal te kunnen leveren, wij werken samen met de beste technische partners voor een stabiele en veilige dienst en wij integreren graag met software oplossingen waar Aangetekend Mailen een toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruiker. We onderscheiden onze partners in drieverschillende categorieën: in app, software en business. Partner worden kan ook uiteraard. Neem daarvoor verblijvend contact op.

De introductie van Aangetekend Mailen is vaak onderdeel van een complete digitale transformatie. We willen dit onderdeel uiteraard zo efficiënt mogelijk implementeren. Om dat te kunnen doen, werken we nauw samen met partners in zowel binnen- als buitenland.

Business
Partners

Aangetekend Mailen is een logische toevoeging aan het bestaande portfolio van de Business Partner. De dienst kan zowel stand-alone als wel geïntegreerd worden aangeboden.

In app
Partners

Aangetekend Mailen is vaak onderdeel van een grotere digitale transitie en laat de integratie, adoptie en optimalisatie over aan een system integrator die de digitalisatie road-map uitvoert.

Software
Partners

Aangetekend Mailen kan eenvoudig worden geïntegreerd in een bestaand softwarepakket. De klant heeft een totaaloplossing met de mogelijkheid voor het beveiligd en rechtsgeldig versturen.

Business
Partners

In app
Partners

Software
Integraties

Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden van Aangetekend Mailen? Dat kan vrij eenvoudig. Of u onze dienst nu opneemt in uw product portfolio of dat onze techneuten onze oplossingen aan elkaar integreren,  er zijn verschillende manier hoe we een succesvolle samenwerking kunnen op starten. Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we gezamenlijk kijken hoe we elkaar kunnen versterken? Stuur een mail naar partner@aangetekendmailen.nl.

Back To Top