Hoe werkt een Aangetekende Elektronische Zending

Het versturen van een Aangetekende Email is heel eenvoudig. We integreren de functie in de systemen die u binnen uw organisatie gebruikt. Waardoor medewerkers  met de Plug-in gemakkelijk overstappen of met een batch integratie. Hetzelfde geldt voor ontvangers: zij kunnen de aangetekende e-mails lezen en accepteren in hun eigen, vertrouwde mailprogramma’s.

Probeer het direct

Versturen

  • Net als bij een normale email stelt u de Aangetekende Mail op en indien gewenst activeer je de Digitale Handtekening optie en stuurt de mail met één druk op knop naar de ontvanger binnen de vertrouwde mailomgeving.
  • Vanuit je mailbox kunt u real-time de status van de mail volgen met het biljet deze geeft de mail de juridische bewijslast van de zending.
  • In het dashboard heeft u inzicht in alle statussen van de verzonden Aangetekende Mails met uitgebreide functionaliteiten.

Ontvangen

  • Wanneer u de aankondiging hebt ontvangen kunt u deze opvragen of weigeren.
  • Bij acceptatie ontvangt u direct en beveiligd de originele mail van de afzender.
  • Met de fingerprint kunt u onafhankelijk van de afzender de echtheid van het bericht controleren.
  • Indien nodig kunt u de bijlage ondertekenen op de beveiligde omgeving van de afzender.

Heeft u vragen over de inhoud van de Aangetekende Mail neem dan contact op met de feitelijke afzender.

Zekerheid

Aangetekend B.V. biedt een rechtsgeldige veilige digitale oplossing voor verzending en ontvangst van bedrijf kritische stukken: een email proces met de zekerheid van aangetekend versturen én de efficiëntie van een volledig digitaal proces. Met als extra voordeel dat Aangetekend Mailen zelfs het gehele postproces kan vervangen.

Implementatie

De software van Aangetekend Mailen kent een minimale impact op de bestaande IT infrastructuur. Met onze plug-in of een workflow integratie kan de dienst eenvoudig worden aangeroepen. Zowel het versturen van losse Aangetekende Mails binnen de outlook omgeving als volledig geautomatiseerde batch-processen zijn met onze plug-ins en API eenvoudig te realiseren. Voor meer informatie neem contact op.

Ervaar nu gratis

Ook Aangetekende Mail ontvangen? Probeer het gratis uit en ontdek zelf het gemak.

Probeer het nu

Direct contact
+32 (0)2 641 12 00

Meer weten?

[contact-form-7 id=”7″]

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Back To Top