Grote Bestanden Mailen

Grote of privacy gevoelige bijlagen direct verzenden vanuit Outlook

U wilt uw leverancier, klant of anders wellicht uw collega een bestand toesturen. Het bestand is echter net te groot om te mailen. Of het bestand bevat persoonlijke gegevens, waardoor het niet verstandig is om deze zomaar te mailen. Met onze nieuwe dienst Grote Bestanden Mailen kunt u uw grote of AVG privacy gevoelige bijlage toch direct mailen vanuit Outlook. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig en is net zo makkelijk als het versturen van een gewone e-mail.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Vraag gratis brochure aan

[contact-form-7 id=”33437″]
Makkelijk
Efficiënt
Veilig

Eenvoudig in gebruik

Met onze nieuwe dienst Grote Bestanden Mailen kunt u uw grote of AVG privacy gevoelige bijlage toch direct mailen vanuit Outlook. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig en is net zo makkelijk als het versturen van een gewone e-mail.

  1. U stelt op de normale manier u mailbericht op. U geeft de ontvanger en het ontwerp op en typt de tekst in het bericht.
  2. Uw grote of privacy gevoelige bijlage voegt u eenvoudig toe. Dit kan bijvoorbeeld door middel van drag & drop.
  3. Zodra u op verzenden klikt, worden de bijlage niet over de mailserver verzonden, maar direct geüpload naar ons beveiligd platform. Grote bestanden hoeft u hierdoor niet meer apart via Dropbox of WeTransfer te verzenden. De bijlage wordt end-to-end beveiligd en is door andere niet te onderscheppen.
  4. De ontvanger ontvangt uw email, maar de grote of privacy gevoelige bijlage is vervangen door een link. Zodra de ontvanger op deze link klikt, wordt de standaard browser geopend en kan de ontvanger de bijlage downloaden.

Veilig

De bijlage wordt end-to-end beveiligd verzonden. Niemand anders dan de verzender en ontvanger kan uw bestanden zien. Optioneel kan de verzender besluiten voor een 2FA authenticatie of zelfs een Aangetekende verzending. Voor net die extra veiligheid indien nodig.

Makkelijk

Geen Dropbox of WeTransfer meer nodig. U verzend rechtstreeks vanuit Outlook uw email met grote bijlagen. De ontvanger krijgt u originele email met daarin de link naar de bijlage, die direct gedownload kunnen worden.

Efficiënt

De bijlage worden niet meer verzonden via de mailserver. Hierdoor wordt de mailserver van zowel de verzender als de ontvanger minder belast. De verzender bepaalt hoelang de bijlage beschikbaar blijft op het platform voor de ontvanger om te downloaden.

Makkelijk in te stellen naar uw eigen wensen

Deze dienst is eenvoudig in te stellen en handig in gebruik. De IT-beheerder heeft bovendien de mogelijkheid om enkele zaken in te stellen:

  • Vanaf hoeveel MB moet de bijlage via de dienst Grote Bestanden Mailen worden verzonden. Alle mails met een bijlage of bijvoorbeeld vanaf 5 MB. Omdat de bijlage niet meer over de mailserver verstuurd worden, betekent het dat zowel bij de verzender als de ontvanger de mailservers minder worden belast.
  • Hoelang blijven de bijlagen op de server bewaard.
  • Logo en kleur op de download server (platform) waar de ontvanger komt, zijn instelbaar.
  • Indien gewenst kan de bijlage ook Aangetekend verzonden worden. Net die extra zekerheid indien het nodig is. Speciaal voor bijlage waarbij u rechtsgeldig kunt aantonen dat de bijlage is ontvangen.
  • Als verzender ontvangt u een bericht als de ontvanger uw bijlage heeft gedownload (binnenkort).
  • Optioneel kan er voor privacy gevoelige bestanden een 2FA authenticatie ingesteld worden (binnenkort).

Direct vanuit Outlook eenvoudig en beveiligd grote bijlagen verzenden

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Certificeringen

       

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top