2FA ”For Your Eyes Only”

Heeft u net dat beetje extra zekerheid nodig dat de ontvanger ook werkelijk de bedoelde ontvanger is? Gebruik dan onze tweefactorauthenticatie (2FA) via sms. Zo kan de ontvanger je aangetekende e-mail pas openen na het invoeren van een code die hij of zij per sms heeft ontvangen. Met 2FA via sms wordt je telefoonnummer gekoppeld aan je activiteiten online. Op die manier weet de partij waar u zaken mee doet zeker dat jij degene bent aan de andere kant van het ‘digitale lijntje’.

Meer info

SEPA Machtigingen sneller en efficiënter afsluiten?

Het afsluiten van een (zakelijke) incassomachtiging op papier is vaak omslachtig en foutgevoelig. Het verstoort onnodig het proces van onboarding van nieuwe klanten. Met de geïntegreerde SEPA koppeling kunt u dit proces eenvoudig digitaliseren zodat het voor zowel jullie organisatie als de (potentiele) klant zonder gedoe op de juiste manier kan worden afgerond.
Heeft de klant niet op tijd de incassomachtiging afgegeven? Geen probleem,  het systeem zorgt voor een automatische opvolging zodat u er geen omkijken meer naar hebt.

Meer info

Fall Back to Paper

Wanneer wij het digitaal (helaas) niet kunnen afleveren bieden wij de optie voor een fall back to paper, wat wil zeggen dat de bijlage wordt geprint en door Bpost wordt bezorgd. Wij kunnen eenvoudig een koppeling realiseren met de printrstraten van onze partners zodat bij bepaalde afleverstatussen van de Aangetekende Mail het document alsnog per (aangetekende) post kan worden afgeleverd bij de ontvanger.

Meer info

Betaalgemak leidt tot snellere betaling van je factuur?

Facturen die voorzien zijn van een betaallink worden gemiddeld drie keer zo snel betaald. Maak het de ontvanger makkelijk door een betaallink aan de Aangetekende Mail toe te voegen en ontvang dezelfde dag nog de betaling. Een bijkomend voordeel is ook dat de administratieve verwerking geautomatiseerd kan verlopen.

Meer info

Online Identificatie

In sommige gevallen wilt u weten wie er aan de andere kant van de lijn zit, daarom is het mogelijk om naast de 2FA per SMS een extra zekerheid te krijgen aan de hand van (overheid erkende) identificatie tools te werken zoals eID en It’s Me.
Wij krijgen realtime aan de hand van deze platformen de gewenste data terug en geven dit mee op het biljet wat tot stand komt, zodat u zeker weet wie de Digitale Handtekening heeft gezet of de Aangetekende Mail Plus heeft geopend.

Meer info

KBC Mobile

Belangrijke informatie verstuurt u vanaf nu makkelijk met een aangetekende e-mail in KBC Mobile. In een aantal kliks heeft u uw mail opgesteld en verstuurd, de verdere opvolging van de verzend en ontvangststatus treft u in het overzichtsscherm. IPEX heeft dit in samenwerking met KBC mogelijk gemaakt. Handig, toch?

Meer info

Wilt u meer informatie?

Ga dan een een gesprek aan met een van onze AMbassadeurs.
Wilt u weten welke oplossingen we nog meer te bieden hebben? Kijk dan bij de oplossingen.

Zij maken ook gebruik van de Digitale Postbode

Back To Top