skip to Main Content

Aangetekend Mailen

Gemakkelijk beveiligd & zeker
uw documenten versturen.

Van kast naar cloud. Van mens naar machine. En van post naar mail. De wereld om u heen digitaliseert. Om bij de tijd te blijven, moet uw organisatie meebewegen. Wij helpen u bij deze innovatieslag. Met de dienst van een elektronisch aangetekende brief is beveiligd en geeft garanties over zijn verzending en ontvangst, evenals over de inhoud van het bericht. Als zeker en veilig, efficiënt en gemakkelijk te integreren in bestaande processen.

Probeer het direct

Efficiënt

Met Aangetekend Mailen verstuurt u belangrijke documenten met een druk op de knop. Het is zelfs mogelijk om de dienst in bestaande processen te integreren, zoals de automatische verzending van facturen en polissen. Een efficiencyslag waarmee u direct kosten bespaart.

Zeker

Onze Aangetekende Mails bieden zekerheid conform EU-verordening eIDAS artikel 43.1 Onze software legt vast Wie, Wat op Welk moment met Wie communiceert. Belangrijk, vooral bij correspondentie rondom een conflict. Door ontvangst en acceptatie te registeren, kunt u aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om een document ter kennisgeving aan te bieden.

Veilig

Security is essentieel voor de dienst, met name om de integriteit en de privacy van berichten en documenten te waarborgen. De balans tussen de mate van veiligheid enerzijds en de gebruiksvriendelijkheid anderzijds is daarin een belangrijke afweging. Meer info over veiligheid kunt u hier vinden.

Implementatie

Met een minimale impact op de huidige IT omgeving kan de software van Aangetekend Mailen eenvoudig worden geïntegreerd. Of het nu gaat om een integratie in de mailclient of vanuit een workflow zowel het versturen als het bijhouden van de terugkoppeling sluit volledig aan op uw proces.

Hoe het werkt

Probeer het nu

Probeer het gratis uit en ontdek zelf het gemak.

Probeer nu

Ook zij gebruiken Aangetekend Mailen

Direct contact
+32 2 641 12 00

Meer weten?

    Back To Top
    Search