Vastgoed

Rechtsgeldig communiceren met bewoners

Als het om een huur- of koopcontract, rappel brieven of huurverhogingen gaat, wil je de zekerheid dat je dit veilig naar de bewoner verstuurd. Met Aangetekend Mailen kan je dit eenvoudig, beveiligd en rechtsgeldig per e-mail versturen. Dit kan vanuit het gebruikelijke mailprogramma of volledig geïntegreerd in de workflow. Dit zodat je conform AVG kunt voldoen aan de zorgplicht en mogelijke discussies achteraf kan voorkomen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Vraag gratis brochure aan

[contact-form-7 id=”33437″]

Dé oplossing voor
alle belangrijke documenten


Beveiligd

Efficiënt

Rechtsgeldig

eIDAS QTSP
Camelot

“De keuze voor de diensten van Aangetekend Mailen past in onze visie om alle contacten en contracten zoveel mogelijk digitaal te verwerken”.

“Omdat het bij ons bedrijf om grote aantallen gaat, zijn snelheid en kostprijs per handeling van wezenlijk belang. Op beide vlakken leveren de producten van Aangetekend Mailen een meetbare bijdrage. Het helpt ons mee onze voorsprong op de concurrenten, die op de traditionele manier werken te behouden”. Aldus Peter Habraken, CFO Camelot Europe.

Succesvolle integraties met

eIDAS

Wat is de eIDAS-Verordening?

De eIDAS-Verordening staat voor electronic IDentification, Authentication and trust Services en heeft tot doel het vertrouwen in elektronische transacties in de EU te vergroten. De eIDAS-Verordening omvat een vijftal zogenaamde vertrouwensdiensten, waarvan de dienst voor elektronisch aangetekende bezorging er een van is. De GDPR ofwel in Nederland de AVG is impliciet opgenomen in de Verordening.

In Nederland is Aangetekend BV de enige partij dat over een eIDAS kwalificatie met een qERDS beschikt: EU Trusted List

Aanvullende koppelingen

digitaal ondertekenen lijnen

Ondertekend Mailen

Met Ondertekend Mailen kun je de ontvanger op eenvoudige wijze vragen documenten te ondertekenen. Als afzender weet je precies waar het contract zich begeeft en wanneer er een ondertekening heeft plaatsgevonden.

Lees meer >>

2FA

Twee-factor authenticatie

De 2FA per SMS is een extra beveiligingsstap om toegang te krijgen tot gevoelige informatie. Wanneer je wilt dat de mail door een specifiek persoon kan worden geopend schakel je de 2FA functie in. Zo voorkom je een datalek.

Lees meer >>

Verificatie

SEPA Machtigingen

Het afsluiten van (zakelijke) Incassomachtiging op papier kan een kostbaar proces zijn. Terwijl het innen van facturen van cruciaal belang is. Met de optie SEPA machtiging verkrijg je de juiste incassomachtiging.

Lees meer >>

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

  Certificeringen

       

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top