‘We hopen dat ze nóg 10 jaar voor reuring blijven zorgen’

BIT is een zakelijke internetserviceprovider, gespecialiseerd in virtualisatie, colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing. BIT is al sinds het prille begin partner van Aangetekend. Walter Jansen, senior sales manager bij BIT, over tien jaar Aangetekend Mailen.

Op zoek naar de vraag achter de vraag

Bij BIT draait alles om het zo goed mogelijk helpen van de klant. BIT is nog steeds eigendom van de twee ondernemers die het bedrijf 25 jaar geleden hebben opgericht, en dat voel je. Meedenken is hier geen holle frase, maar iets waar we blij van worden. Als een klant komt met een vraag willen we altijd weten wat er achter die vraag zit. Alleen zo kunnen we het beste aanbod bepalen. Toen Philip en Wouter tien jaar geleden begonnen met Aangetekend Bellen – de voorloper van Aangetekend Mailen – zochten ze een partner die snel kon schakelen en maatwerk kon leveren. Dat wat ze niet bij grote partijen vonden, vonden ze wel bij ons. Al snel verschoof de focus van Aangetekend Bellen naar Aangetekend Mailen, en al snel verzorgden wij niet alleen hun virtuele servers, maar ook het onderhoud, de monitoring, colocatie, webhosting, domeinen (nationaal en internationaal) en de back-ups.

Ruggengraat voor IT- en internet-infrastructuur

Al onze diensten zijn gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510. Onze datacenters zijn niet alleen beschermd met dikke muren en stevige hekken, maar al onze afzonderlijke diensten zijn gecertificeerd: van hosting tot virtualisatie en van de verbindingen tot aan e-mail. Wij leveren kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun hele IT- en internet-infrastructuur. Als BIT ‘plat’ ligt, heeft Nederland een uitdaging.

Persoonlijke touch belangrijk

Natuurlijk staat de dienst centraal. Je kunt er als bedrijf voor kiezen ergens op een website die diensten bij elkaar te klikken, maar dan mis je de persoonlijke touch. Bij ons krijg je maatwerk, maar met de snelheid van een ‘doe-het-zelf-website’. Zodra we voor Aangetekend standaard VM’s hadden samengesteld met vaste specificaties, konden we voor elk van hun nieuwe klanten binnen tien minuten een omgeving opleveren. Dat persoonlijke aspect maakt dat dingen soms net even iets sneller geregeld kunnen worden. Die korte lijntjes, dat helpt enorm. En we kunnen het ook gewoon goed met elkaar vinden. Ik kijk ernaar uit om, zodra de coronamaatregelen dat toestaan, weer eens met elkaar naar voetbal te gaan of een dagje te gaan zeilen.

Groei

Toen Philip en Wouter tien jaar geleden met hun dienst begonnen, hadden ze nog geen idee welke kant het op zou gaan. Wij hebben ze van het begin af aan heel serieus genomen. Zij timmeren al tien jaar lang keihard aan de weg, we weten hoe belangrijk onze diensten zijn voor hun klantrelaties. Daar gaan we heel zorgvuldig mee om. Inmiddels is hun business gegroeid naar een zodanige omvang dat het aantrekkelijker is om hun eigen apparatuur in ons datacenter te hebben. Daarmee is onze rol iets veranderd, maar toch hebben ze ook nu weer voor ons gekozen. Hoe mooi is dat?

Opschudden

We feliciteren het team van Aangetekend B.V. met het tienjarig bestaan van hun business en hebben er alle vertrouwen in dat ze de digitale postbode van Europa worden. Ze hebben de boel lekker opgeschud de afgelopen tien jaar, we hopen dat ze ook de volgende tien jaar voor de nodige reuring blijven zorgen.

Download onze brochure

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd hoe Aangetekend Mailen in de praktijk werkt? Plan een persoonlijke afspraak in met een van onze experts.

Ontvang onze brochure via een Aangetekende Mail. Zo ervaar je direct het proces aan de ontvangende kant.

Andere klanten gebruiken ook

Digitaal Ondertekenen

Overeenkomsten moeten rechtsgeldig ondertekend zijn. Ook met een digitale handtekening moet dit waterdicht zijn. Optioneel kan er een extra identificatie gevraagd worden voor meer zekerheid.

Lees meer >>

Beveiligd Mailen

Privacygevoelige data moet worden beschermd tegen verlies, diefstal of hacken. Gebruik altijd veilig mailen om dit te voorkomen. Als de mail niet veilig kan worden afgeleverd, krijgt de ontvanger een bericht om de mail veilig op te halen.

Lees meer >>

Grote Bestanden Mailen

Het kan soms lastig zijn om een groot bestand via de mail te verzenden, omdat dit de mailserver flink belast. Of de bijlage bevat privacygevoelige data. Verstuur bijlagen veilig en gemakkelijk via de server van Aangetekend.

Lees meer >>

  Certificeringen

       

Een eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top