skip to Main Content

Credit Management

Verhoog de attentiewaarde en voldoe aan dossieropbouw

De doelstelling van het creditmanagement proces, ook wel debiteurenbeheer, is drieledig: enerzijds wil je de voorspelbaarheid van de inkomende geldstromen vergroten, anderzijds wil je de risico’s die je loopt verkleinen. Daarbij wil je verantwoord omgaan met klantgegevens en de klanttevredenheid verbeteren.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Vraag gratis brochure aan
  Dé oplossing voor
  Credit Management


  Beveiligd

  Efficiënt

  Rechtsgeldig

  Kostenbesparend

  Voldoe eenvoudig aan wetgeving?

  Aangetekend Mailen is een dienst voor elektronische aangetekende bezorging en voldoet aan diverse wet- en regelgeving, waarbij voor Creditmanagement zowel de ontvangsttheorie als de zogenaamde schriftelijkheidsvereiste het meest van belang zijn. Met een bestaand mail- of postproces kan hier niet aan worden voldaan. Daarmee is Aangetekend Mailen een dienst die het mogelijk maakt gegevens via elektronische middelen tussen derden te verzenden en die bewijs verschaft ten aanzien van het hanteren van de verzonden gegevens, met inbegrip van bewijs van het verzenden en ontvangen van de gegevens, en die de verzonden gegevens beschermt tegen het risico van verlies, diefstal, beschadiging of onbevoegde wijzigingen.

  Directe koppeling met de meest voorkomende Creditmanagement software

  Whitepaper: Veilig mailen, maar dan makkelijk

  8 minuten van je tijd goed besteed.

  Nog nooit was het zo gemakkelijk menselijke fouten te voorkomen in digitale communicatie. Vul je e-mailadres in om de productsheet te ontvangen op onze veilige manier.

   Nieuwsbrief
   Ik wil graag per e-mail de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen van Aangetekend Mailen met daarin nieuwtjes, tips en informatie over onze dienst. Klik hier voor meer informatie over onze privacy- en cookieverklaring.

   Zij maken al gebruik van onze oplossingen

   AM Suite
   Alle producten van Aangetekend BV

          

   De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

   EU Trusted service providers >>

   Back To Top