Juridisch

Voldoe eenvoudig aan wetgeving

Er zijn veel instanties betrokken bij de rechtspraak: rechtbanken, gerechtshoven, advocatenkantoren, diverse overheidsinstanties, hulpverleners en niet te vergeten de individuele burgers. Allen weten hoe belangrijk het is om cruciale documenten zodanig te versturen dat de inhoud onder alle omstandigheden geborgd is, dat duidelijk is wie de verzender is en wie de ontvanger, dat de verschillende fasen in het verzend- en ontvangstproces eenduidig worden vastgelegd en dat de AVG wordt gerespecteerd.

Aan deze aspecten kan gedeeltelijk tegemoet worden gekomen door het document per aangetekende brief te versturen. Maar meer zekerheid en efficiency geeft het verzenden per digitaal Aangetekende Mail in gerechtelijke procedures.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Vraag gratis brochure aan

[contact-form-7 id=”33437″]

Dé oplossing voor de
Juridische sector


Beveiligd

Efficiënt

Rechtsgeldig

Kostenbesparend

Communiceer veilig, slim én zeker op elk moment van de dag!

Het versturen van documenten kan beduidend veiliger, slimmer, sneller, met meer zekerheid én volledig rechtsgeldig met de dienst Aangetekend Mailen. Door gebruik te maken van Aangetekend Mailen is het altijd mogelijk onomstotelijk bewijs te leveren dat een bepaalde e-mail op een vastgesteld moment aan de juiste partij is verzonden door een geverifieerde verzender en vervolgens is opgehaald door de ontvanger, ook conform de AVG. Na het klikken op de verzendknop, in bijvoorbeeld Outlook, komt er binnen een paar seconden een notificatiemail in de mailbox van de ontvanger binnen. Als afzender kun je de zending real-time volgen via een eenvoudig dashboard of direct gekoppeld aan het dossier.

Jurisprudentie

Verschillende keren heeft de rechtbank een uitspraak gedaan waarin de dienst Aangetekend Mailen is meegenomen in de rechtelijke beoordeling. Hiervoor is verschillende jurisprudentie beschikbaar.

Lees meer >>

Beveiliging

Aangetekend Mailen ondergaat periodiek intensieve audits en voldoet aan de strenge eisen van de Europese Unie. Dit is niet alleen om de vereiste juridische waarde te verkrijgen, maar ook om de privacy van berichten en documenten te waarborgen. Enkele van deze maatregelen hebben wij uitgelicht. Mocht je hier meer over willen weten?

Lees meer >>

Directe koppeling met de veel voorkomende software

eIDAS

Aangetekend B.V. is het enige Nederlandse bedrijf dat de Europees gekwalificeerde vertrouwensdienst voor ERDS (Electronic Registered Delivery Service - dienst voor elektronisch aangetekende bezorging) levert. Met de inzet van Aangetekend Mailen wordt de inhoud van het document geborgd, is absoluut duidelijk wie de afzender is en wie de ontvanger en wordt elke fase van het verzend- en ontvangstproces vastgelegd. Bij de gekwalificeerde versie wordt de authenticiteit van zowel de verzender als de ontvanger zorgvuldig gecontroleerd.

QTSP Aangetekend

Als gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener (Qualified Trust Service Provider) heeft Aangetekend B.V. met de diensten Aangetekend Mailen en Aangetekend Mailen Plus in ieder Europees land dezelfde status als lokale postbedrijven.

 

Whitepaper Advocatuur Aangetekend Mailen

8 minuten van je tijd goed besteed.

Nog nooit was het zo gemakkelijk menselijke fouten te voorkomen in digitale communicatie. Vul je e-mailadres in om de productsheet te ontvangen op onze veilige manier.

[contact-form-7 id=”29619″]

Zij maken al gebruik van onze oplossingen

‘Ik hou van technologie, maar er gaat niets boven een informele babbel'

“Ik ben een groot voorstander van technologie, maar er gaat niets boven een informele babbel met een biertje”

Rudi Deruytter
CEO

AM Suite
Alle producten van Aangetekend BV

       

De enige Nederlandse eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienst voor een elektronische Aangetekende brief.

EU Trusted service providers >>

Back To Top